Booking af lokaler

MENU 1
Forret: Tarteletter m/ høns i asparges.
Hovedret: Kamsteg m/ hvide kartofler, skysovs og rødkål.
Dessert: Is
Pr. couv. 99,-

MENU 2
Forret: Tunmoussé på salatbund m/ ørred, rogn, dild og citron. Dertil brød.
Hovedret:Glaseret skinke (intervalstegt) m/ fløde-kartofler.
Dessert: Chokotærte m/ frugtcreme.
Pr. couv. 129,-

MENU 3
Forret: Reje-stime på salatbund m/ dilddressing, selvpiller-rejer og hel krebs. Dertil brød.
Hovedret:Indbagt mørbrad i parmaskinke m/ Samsø kartofler, champignon-sauce og årstidens rodfrugter.
Dessert: Bananasplit m/ vanilleis, chokoladeis, nøddeflager og fløde-skum.
Pr. couv. 189,-

MENU 4
Forret: Fiske-og skaldyrs symfoni
Indbagt laks i butterdej, hvidvinsdampede/grillede muslinger i skal, lakserose, hel krebs samt varmrøget laks. Dertil brød.
Hovedret: Okseculotte m/ hasselback kartofler, rødvinssauce, soyastegte, bønner med solsikkekerner, sydesaltede, champignons og glaserede rødløg.
Dessert: Nøddestammer m/ frugtkompot og glaserede mandler.
Pr. couv. 249,-

MENU 5
Forret: ½ Hummer m/ krabbe- og rejefyld, skaldyrsdressing og caviar. Dertil gratineret ciabattabrød.
Hovedret:Rådyrkølle (intervalstegt) m/ råstegte kartofler i timian, fløde og nøddeolie. Små Samsø kartofler og vildtsauce. Skovbærkompot, glaserede rødløg, rødvinsdampede, porrestrips, perler i bacon, syde-saltdampede mandler, soyastegte kantareller samt gammeldaws salat.
Dessert: Nougatsvaner Vandbakkelser m/ nougatbund og flødeis. Blendede ribs og jordbær, druer, nødder, chokolade. Pyntet m/ melisdrys.
Pr. couv. 299,-

Betaling af depositum og leje kan ske til nedenstående:

(husk navn og bookingsdato ved overførslen)

Sparkassen Vendsyssel
Reg nr:  9070       Konto: 1633233620

Mobilepay: 674741

LEJEBETINGELSER & ORDENSREGLER.

• Lejer skal ved booking indbetale kr. 2500 som depositum. Ved afbestilling bortfalder det indbetalte beløb. • Lejer skal senest ved afhentning af nøgle betale det aftalte lejebeløb kontant, eller forinden indsætte lejebeløbet på den anviste konto. • Lejer har det fulde ansvar for de lejede faciliteter og deres anvendelse i det aftalte tidsrum. Faciliteterne skal afleveres i samme stand som ved modtagelsen. • Lejer er økonomisk ansvarlig for eventuelle skader på de lejede faciliteter og inventar, forvoldt af lejer eller dennes gæster. • Lejer har pligt til uopfordret at oplyse om evt. skader. • Lejer er ansvarlig for eventuelle myndighedstilladelser der knytter sig til lejers arrangement. • Lejer accepterer og indestår for overholdelsen af lokalernes ordensregler. • Det er ikke tilladt at forrette sin nødtørft andre steder end på lokalernes toiletter (heller ikke udenfor). • Ved ungdomsfester skal der være min. 1 voksen tilsynsførende til stede under hele arrangementet. • Det er ikke tilladt at ryge indendørs i huset – heller ikke E-cigaretter. Hvis noget bliver spildt på gulve eller borde under festen, skal det straks tørres op, da gulve og borde kan tage skade (hvilket vil medføre et erstatningskrav) Efter endt fest skal der ryddes op: • Borde og stole stilles på plads, og gulvet skal fejes/støvsuges og vaskes der hvor det er muligt. • Toiletterne og andre arealer rengøres. • Køkkenet skal ryddes, rengøres, og alle rester af mad og andet skal fjernes. • Alt service vaskes op, aftørres og stilles på plads. • Opvaskemaskinen tømmes for vand, (den lange prop under risten, løftes op). • Alt affald puttes i sorte affaldssække, (forefindes i køkkenskuffe), og lægges i affaldscontainerne udenfor. • Flasker og dåser skal i glascontaineren, som står udenfor. Det er ikke tilladt at hjemtage fade eller andet til evt. rester mad. Medbring selv fornøden emballage. Mangelfuld oprydning eller ekstraordinær tilsmudsning vil medføre ekstra betaling for rengøring. Husk at tjekke garderoben m.m. for glemte sager.


61006297_2314706088856456_6973361566674583552_n